החלשות הדרגתית של שרירי הבטן?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/03/2020 | 14:02 | מאת: תמרי

שלום אורי, כבר כמה שנים שאני סובלת מנפיחות קבועה בבטן התחתונה. אתמול במקרה הסתכלתי בתמונות וראיתי שזה תהליך ושהבטן נעשית נפוחה יותר ויותר עם הזמן. חשבתי על סיבה אפשרית - אני אוכלת כמויות גדולות מאוד של ירקות והבטן מתנפחת. כמובן שאחר כך הכל יוצא ומתעכל אבל פתאום חשבתי שאולי מתיחת הבטן גרמה, עם הזמן, להחלשות שרירי הבטן וזו הסיבה לכך שהבטן כל הזמן נפוחה (אני מאוד רזה. זו רק הבטן). מה דעתך? זה הגיוני?

תמרי שלום, הגיוני. אם ברצונך לשנות זאת ( ניתן עד גבול מסוים) חשוב להתייחס לתכנית תזונה בשילוב עם פעילות גופנית. בהצלחה אורי

17/03/2020 | 18:54 | מאת: תמרי

תודה. יש לך עצות? לאן לפנות? אני מבצעת כל יום 2 הליכות של לפחות 12 ק"מ (במצטבר) ותרגילי גמישות ומתיחות. ברור לי שזה לא מספיק...

תמרי שלום, כפי שציינתי, תכנית תזונה ולהוסיף תרגילי כוח. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה