מכשיר כושר רוטט.....

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/03/2020 | 00:45 | מאת: אן

שלום ברצוני להתייעץ על מכשיר שראיתי בערוץ הקניות. האם השימוש במכשיר רטט בלינק בטוח לשימוש? הכוונה שלא עושה זעזוע לשרירים .. אני יודעת שהוא לא מחליף פעילות ספורטיבית, זה למטרה לחזור לעצמי אחרי לידה .. אשמח לחוות דעת , לינק- https://youtu.be/jnaiFqvrLp0

אן שלום, אם המכשיר היה עושה חצי ממה שנאמר עליו בסרטון גם אני הייתי קונה אותו. ולעניין - מכשיר הרטט פותח עבור ספורטאים לשיפור כוח ראקטיבי ואכן יש לו יתרונות מסוימים . עד כמה ? רחוק מאד מהתיאור. לגבייך - 1. לא פרטת מהי מטרתך? פרטי ואשמח לחזור אליך. 2. לא ציינת כמה זמן את לאחר לידה ואיני מכיר מחקרים המתייחסים לרמת סיכון לשימוש במכשיר זה. בהחלט יכול להיות סיכון מסוים בסמיכות ללידה. שורה סופית - לדעתי בעלות תועלת , הייתי מעדיף להמיר את זמן האימון בתרגילי כוח ופעילות אירובית . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה