כאבי גב אחרי פילאטיס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/02/2020 | 11:44 | מאת: יובל

היי, אני בת 21 , בריאה לכל דבר. התחלתי להתאמן בפילאטיס מכשירים בין 4-3 פעמים בשבוע. לא סבלתי כמעט אף פעם מכאבי גב או בעיות בגב וכבר כמעט שבועיים התחלתי לסבול אחרי השיעורים מכאבי גב תחתון. הכאב לא עובר (חשוב לציין שכמעט כל היום אני בישיבה בעקבות עבודה+נהיגה) לכן אשמח לקבל המלצות להעברת הכאב. אני משתדלת לעשות את כל התרגילים בצורה הנכונה כפי שהמדריכה מסבירה בשיעור ובעקבות הכאבים התחלתי לעשות מתיחות. האם כדאי לא להתאמן בכלל השבוע כי הכאבים שלי כגר מתחילים להחמיר. תודה ויום טוב יובל

יובל שלום, לא ניתן לאבחן במדיה כזו. כאבי גב זה "חור שחור" ובמקרים רבים איננו מבינים את הסיבה לכאבי גב. אכן ממליץ לעשות הפסקה מהפילאטיס , במידה ואכן הכאב חולף שווה לבדוק בנוסף לפילאטיס גם פעילות נוספת לחיזוק, כגון אימוני כוח בהדרכה מתאימה. ברור שיהיה צורך להפחית את תדירות הפילאטיס בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה