אימון של כמעט שעתיים גבר בן 51

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/01/2020 | 06:28 | מאת: טל

שלום בן 51.מתאמן כ4 חודשים.התחלתי עם אימון כוח כשעה.בגלל רצון להוריד בטן.המאמן הציע שעה הליכה בהליכון ואזמעוד 50 דק אימון הרגיל(קפיצות על חבר משקולות בעיטות וכו)האם השעה הליכה זה לא יותר מידי לפני אימון?האם יעיל לשומן ביטני ולגיל שלי.אני גבר בריא

טל שלום, חשוב להבין שבכדי להפחית / להוריד % שומן יש להיות בגרעון קלורי. השפעת האימונים על פרמטר זה שולית, המפתח הוא בתכנית תזונה. לשאלתך - האם שעה הליכה לפני האימון זה לא יותר מדי - התשובה היא תלוי ברמת כושרך ותחושתך, אם אתה מרגיש עייף באימון כוח אז זה יותר מדי ואם לא אז לא. אני אישית אוהב להפריד את האירובי מהכוח אבל זה כמובן תלוי בלוחות הזמנים שלך , בכל מקרה כפי שציינתי בתחילה לגבי השומן שה לא משמעותי בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה