בקשר לשאלה ששאלתי בעבר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/11/2019 | 00:20 | מאת: מתן

אפשר לעשות תרגילים שמותחים את השריר. ואפשר לעשות תרגילים שמכווצים את השריר. האם זה ישפיע מבחינה ויזואלית ואסתטית על מראה השרירים? האם יכול להיות שתרגילי מתיחות יקנו לשריר מראה יותר מתוח. ותרגילי כיווץ יקנו לשריר מראה יותר מכווץ. למשל לשוורצנגר נראה שיש לשרירים שלו מראה יותר מכווץ. . ודווקא למתעמלי קרקע ושחיינים יש מראה של שרירים יותר מתוחים. זה בגלל שהם עושים תנועות יותר ארוכות עם השרירים? ניתן להשפיע על המראה האסתטי של השריר באמצעות תווך התנועה שמאמנים אותו?

מתן שלום, מראה שריר הוא תלוי 2 פרמטרים: 1. גנטיקה. 2. סוג האימון לשאלתך יכולת השפעתנו היא רק בסוג האימון, כלומר האם אנו הולכים לכיוון של העלאת מסת שריר ,כמה מסה להעלות , או שלא להעלות מסה. ויזואליות השריר תהיה בשקלול בין 2 הפרמטרים הללו. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה