המשך אימון לטווח ארוך

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/11/2019 | 17:08 | מאת: ניר

שלום אורי, אני בן 61 בריא לחלוטין. רק בשנה האחרונה התחלתי לעשות פעילות גופנית, שלוש פעמים בשבוע, שעתיים בכל אימון כדלקמן: - 10 דקות חימום ומתיחות. - 50 דקות מכשירים חדר כושר על כל הגוף - 50 דקות אליפטיקל 70% מדופק מירבי. שאלתי היא האם האימון המתואר שהינו ארוך יחסית, איננו מהווה מעמסה או סיכון לגוף, וניתן להמשיך בו שנים רבות בגיל מבוגר?

ניר שלום, אכן האימון ארוך יחסית. זה לא שלא ניתן לעשות זאת אבל לדעתי זה פחות יעיל. יש לך 2 אופציות לשנות זאת: 1. להוסיף ימים ואז לפצל האירובי מהכוח. אני מניח שזה עלול להיות לא ריאלי ולכן אופציה שנייה... 2. להפחית את משך אימון הכוח ולהתמקד בתרגילים "גדולים" הכוונה לצמצם את מספר התרגילים . במידה ויהו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה