אימון להורדת אחוז שומן ומשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/10/2019 | 19:58 | מאת: מאיה

היי, אני בת 37 ומתאמנת פעמיים בשבוע אימוני כח בחדר כושר ופעמיים בשבוע אימוני בטן וחיטוב בבית עם יוטיוב. מנסה לאכול נכון (לא אוכלת כמעט שטויות למעט שוקולד פה ושם) ולא מורידה במשקל בכלל ואף השמנתי לאחרונה, איזה אימון הכי יעיל לשריפת שומן(לא יכולה לרוץ לקפוץ בגלל שחיקת סחוס) תודה

מאיה שלום, לא מהאימון תרדי במשקל / שומן אלה מהתזונה, לכן ממליץ בחום להתייעץ עם תזונאי/ת ספורט ולבנות תכנית תזונה מסודרת. אני בטוח שברגע שתעשי זאת תראי תוצאות ודי מהר. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה