כושר שנתיים לאחר לידה עם היפרדות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/07/2019 | 11:18 | מאת: שני

שלום רב עברו שנתיים מאז הלידה האחרונה שלי. כשנה וחצי לאחר הלידה אצל פיזיותרפיסטית לרצפת אגן נאמר לי שיש לי היפרדות ביטנית של שתי אצבעות באזור הפופיק. לפני שבועיים התחלתי להתאמן בחדר כושר. המדריכה בשיעור עיצוב אמרה לי שמותר לי להתאמן רגיל מבחינת כפיפות בטן. האם אכן כך? אני מפחדת לגרום נזק. או שמאחר ועבר הרבה זמן מהלידה זה לא יחמיר את המצב? תודה

שני שלום, ממליץ להתייעץ עם פיזיוטרפיסט המתמחה בנושא. ישנם מספר תרגילים שניתן לעשות כולל כפיפות בטן אך זה תלוי מאד במצבך. בכל מקרה יש לבצעם בצורה מבוקרת מאד . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה