שינויים בתזונה והשפעה עתידית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/05/2019 | 16:58 | מאת: מאייי

שלום רב, אני בת 29 גובה 1.52 משקל 43 BMI בערך 19 המשקל שלי לא השתנה ב10 שנים האחרונות, אני מתאמנת כוח ואירובי כ2-3 פעמים בשבוע, כיום אני אוכלת לא מאוזן (פחמימות רבות), האם שינוי התזונה והורדה בפחמימות יגרום בעתיד לשינוי המטבוליזם בגוף שלי? (אם אפסיק את התזונה המאוזנת ואחזור לאכול פחמימות הגוף לא יהיה רגיל וישר אשמין?)

מאיי שלום, נכון להיום אין אנו רואים שינוי במטבוליזם לאורך זמן בעקבות שינויים תזונתיים / הפחתת קלוריות.. ( במחקרים ראו שאפילו אנורקסיות חזרו לחילוף החומרים שלהן לאחר שהחלימו) כלומר אם זהו חששך , אל לך לדאוג. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה