כושר , פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/05/2019 | 21:25 | מאת: אור

שלום רב , התחלתי בפעילות גופנית מתונה בין 4-5 פעמים בשבוע , ואני עושה את זה כבר במשך חודש לאחר תקופה ארוכה שלא הייתי בכושר. לאחרונה התחלתי להרגיש פתאום שיש ירידה ברמת הכושר שלי פתאום קשה לי לסיים פעילות אירובית שמלפני שבוע עשיתי אותה בקלות. רציתי להבין למה זה קורה , האם זו תשישות או שאני לא עושה מספיק מתיחות וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

אור שלום, לא ברור מהי הפעילות שאתה עושה, עצימותה ומשכה. בכל מקרה ממליץ להפחית מעט את עצימות האימון . מומלץ להוסיף מתיחות ( לשיפור הגמישות) אך אין קשר . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה