תזונה מותאמת אישית - יכולות פיזיות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/04/2019 | 18:16 | מאת: אביב

שלום, לאחרונה נתקלתי במחקר שנערך על ידי מכון ויצמן בנושא תזונה מותאמת אישית (קיימת בדיקה של חברת Daytwo או אפשרות לבדוק לבד רמות סוכר בדם). אני מקפיד על 3 אימונים שבועיים ותזונה מאוזנת, שוקל לבצע את הבדיקה כדי לשפר את הבריאות ואולי גם את ההישגים הפיזיים שלי. אשמח לדעתך בעניין הבדיקה. האם מומלצת? האם יש תרומה ליכולות פיזיות? וכן כל מידע נוסף שלדעתך רלוונטי. תודה מראש ושבת שלום

אביב שלום, לא בהתמחותי. למיטב ידעתי אין יתרון ל DAYTWO בהקשר לשיפור יכולות פיזיות אלא בהיבט הבריאותי יותר

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה