לא רגילה לחזור לעשות הליכות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/02/2019 | 15:56 | מאת: חן

שלום רב. עד לפני שנה נהגתי לעשות הליכות בבוקר ובערב כל יום. אך בגלל מקרה אישי משפחתי המוטיבציה ירדה ובמשך כמעט שנה לא עשיתי הליכות. החלטתי לחזור להליכות אבל התחלתי לעשות את זה במוגזמות גם בבוקר איזה שלוש פעמים אחר כך מידי פעם באמצע היום ממש הגזמתי עם ההליכות אני יודעת את זה. עשיתי את זה כדי להתרגל להליכות עוד פעם. הבעיה שאחר כך אני מאוד עייפה ויש לי כאבי רגליים. השאלה שלי ואשמח מאוד אם תוכל לעזור לי, להתחלה כמה הליכות ביום כדאי לי לעשות? והאם לעשות את זה כל יום פעמיים ביום על ההתחלה? כמה זמן כדאי לי האם רבע שעה? חצי שעה? להתחלה? אני לא כל כך רגילה וכדי להתרגל אני יודעת שהגזמתי עם ההליכות בגלל זה אני כותבת כאן בפורום זה חשוב לי מאוד לדעת כיצד אני מתחילה הליכות לא במוגזמות אני רוצה להתרגל להליכות אני אודה לך מאוד לעצה לעזרה בפורום זה ממש ממש חשוב לי. מאחלת לך שבוע נפלא ושוב תודה רבה

חן שלום, אכן להחזיר פעילות גופנית לשגרה חשוב לעשות זאת בהדרגה. ממליץלהתחיל יום כן יום לא לתקופה של כשבועיים, משך ההליכה כחצי שעה . לאחר כשבועיים את יכולה לעבור לכל יום הליכה ( מומלץ יום מנוחה בשבוע). ואת משך ההליכה / מהירותה בהתאם להרגשת הקושי. כמובן שיש להקשיב לגוף ולהגיב בהתאם. ממליץלשלב גם תרגילי כוח. בהצלחה אורי

10/02/2019 | 08:52 | מאת: חן

רציתי לדעת עם כדאי לעשות את ההליכה פעמיים ביום או רק פעם אחת ביום על ההתחלה. אשמח לדעת תודה מקרב לב

חן שלום, פעם ביום. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה