חזרה לכושר לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/02/2019 | 19:53 | מאת: מירית

3 חודשים אחרי ניתוח קיסרי.הכל תקין.נשארה בטן נפולה . אני שומרת על דיאטה .משקל 73 גובה 163. שתי שאלות- 1-איך להוריד את הבטן? 2-לגבי חדר כושר-האם יש איסור להתאמן על מכשירים מסויימים?

מירית שלום, לשאלותיך: 1. לבטן נפולה יכולות להיות 2 סיבות: א. עדיין יש עודפי שומן..והפתרון הוא המשך תכנית תזונה ( גרעון קלורי) + פעילות גופנית . ב. נפיחות . חשוב להבין כי לאחר ניתוח קיסרי לוקח לרחם להתכווץ לגודלה המקורי כחצי שנה. הפתרון - סבלנות. 2. אין איסור. אך יש להתאים את התכנית למצבך. ממליץ להתייעץ עם מאמן כושר מנוסה ובהתמחות של אימון נשים בהריון ולאחריו. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה