שריר אחורי של השוק של רגל ימין תפוס.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/09/2018 | 13:07 | מאת: אבי

שלום רב. השבוע רכשתי מדרגה ארובית כדי לשפר סיבולת לב ריאה באמצעות עליה וירידה מהמדרגה בקצב מהיר. אני לא עושה שום פעילות ספורטיבית חוץ מהליכות כמה פעמים בשבוע. עשיתי כמה סטים על המדרגה של עליה וירידה בקצב מהיר שכל סט היה בקושי דקה וחצי ועם הפסקה של 3 דקות בערך בין סט לסט. למחרת קמתי עם השריר האחורי של השוק של רגל ימין תפוס וכואב עד כדי כך שאני לא יכול לדרוך על הרגל. שאלתי...כשהשריר יחלים,מה עלי לעשות כדי שזה לא יקרה שוב? תודה רבה. אבי

אבי שלום, לאחר ההחלמה ניתן לחזור לאימוני המדרגה רק לעשות זאת בהדרגה - להתחיל בקצב לא מהיר מדי לשמור על יציבה טובה , לבצע מנוחה בין ימי אימון ובהדרגה להעלות את משך האימון ולאחר מכן את עצימותו. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה