איך לחזור לפעילות לאחר כשנה בבית?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/08/2018 | 06:59 | מאת: חן

שלום בת 29, 1.65, שוקלת 58, בריאה. מאחר ועברה עליי שנה לא פשוטה מבחינה נפשית ורפואית, הייתי הרבה בבית, זה הביא אותי למצב שכיום די בכך שאבלה שעה מחוץ לבית ומיד ארגיש תשישות כמו אישה קשישה. החלטתי להתחיל לעשות הליכות בחוץ כ3 פעמים בשבוע, כל פעם 60-90 דקות. זה מסלול שכולל עליה ושיפועים. אני עובדת בישיבה וכרגע אין לי ממש חיי חברה אז אני תלויה בפעילות הגופנית כך שרציתי לדעת האם הפעילות שציינתי מספיקה למטרה שלי, לא להיות עייפה כל הזמן ולהצליח לבלות שעות מחוץ לבית כמו רוב האנשים בגילי.

חן שלום, אכן פעילות גופנית עשויה בהחלט לשפר את כושרך, לשפר חיוניות ועוד יתרונות רבים. לשאלתך הליכה זו פעילות מצוינת , 3 פעמים בשבוע זו תדירות טובה אבל הייתי ממליץ להתחיל ב הליכה של כ 40 דקות ולאחר כשבועיים להתחיל להעלות את הזמן לשעה. בנוסף נונלץ לשלב גם תרגילי כוח . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה