הזעת יתר בתחילת אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/07/2018 | 19:39 | מאת: מקס

שלום, אני בן 35 והתחלתי להתאמן בחדר כושר. כל אימון אני מתחיל ב 5 דקות הליכון של הליכה מהירה בכדי לחמם את הגוף(עד ניצוצות הזיעה הראשונים). שמתי לב שלאחר מכן, בתרגילים הראשונים בחדר כושר הגוף שלי מייצר כמויות עצומות של זיעה. לאחר 2-3 תרגילים המצב יורד לנורמלי. האם זה אומר שהגוף צריך חימום יותר ארוך? תודה

מקס שלום, יכול להיות. נסה לעשות את ההליכה לאט יותר ולמשך של 8 דקות. ראה מה קורה. עדכן ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה