מתח רגיל ומתח אוסטרלי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/04/2018 | 19:58 | מאת: יריב

שלום רב אני מעוניין לשלב מתח אופקי (חתירה הפוכה inverted row או שקוראים לזה מתח אוסטרלי) עם מתח רגיל (אנכי), אני סבור שיש מעט שוני, במתח הפוך או חתירה הפוכה ׂinverted row מושם דגש יותר על הטרפז ועל המעוינים ... מה שמוסיף גיוון נוסף לגב האם יש הבדל תודה

יריב שלום, בוודאי שיש הבדל, מדובר בתנועה אחרת לחלוטין. כנס ללינק המצורף. https://exrx.net/WeightExercises/BackGeneral/BWSupineRow בהצלחה אורי

20/04/2018 | 16:10 | מאת: יריב

כפי שכתבי הכן השינוי בכך שבחתירה הפוכה יש יותר דגש על טרפז והמעוינים בעוד שמתח (רגיל) הדגש הוא הגב הרחיב מה שהופך אותו לתרגיל גב רחיב השוני הקטן שמצאתי שריר החזה•Pectoralis Major, Sternal שבחתירה הפוכה בה לידי ביטוי כשריר מסייע ובמתח שריר •Pectoralis Minor כמסייע בכול אופן תודה ענקית לך למדתי תרגיל נוסף מהאתר Chest Dip לא ידעתי שזה תרגיל חזה מצויין ופשוט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה