לא מצליח לעלות מתח בכלל!!!

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/03/2018 | 11:53 | מאת: אורי צשה

שלום. אני בן 19גובה1.80 שוקל בערך 70 קילו. תאמת שאני לא מתאמן באופן קבוע אבל אני עובד בעבודות פיזיות ומתאמן כשיש לי זמן, ז"א אני לא אדם חלש אבל גם לא מתאמן קבוע. יש לי בעיה אני לא מצליח לעלות מתח בכלל אני לא יודע למה... יש איזה תרגיל שמפתח תשרירים שהמתח עובד עליהם ושאם אני יעבוד עליו אני יצליח לעלות מתח?? אולי זה קשור לבעיה מולדת של חגורת כתפיים חלשה?? תודה

שלום, בכדי לשפר מתח עליך להתאמן על התרגיל הזה. כיום ישמן גומיות המסיעות לביצוע התרגיל מחברים אותן למתח מכניסם את כף הרגל והגומייה עוזרת, הן באות בהתנגדויות שונות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה