חיזוק שרירי בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/01/2018 | 17:16 | מאת: אביב

שלום אני בן 52 מבנה גוף רזה עושה ריצות מידי יום תמיד העדפתי פעילות אירובית על פני שרירים ואני לא משתגע על הרעיון של חזרנ למכון כושר. אלא מה.... שרירי הבטן והגב חלשים והבטן נדחפת קדימה ויוצרת מראה של כרס. אילו תרגילים מומלצים לחיזוק הבטן מלבד כפיפות. אני עושה כפיפות אבל מתקשה להתמיד כך שזה יכול לקחת הרבה זמן. תודה

אביב שלום, ראשית ממליץ לשלב את אימוני הכח כחלק משיגרת האימוניים. לשאלתך לכרס יכולות להיות מספר סיבות ולא רק בטן חלשה אם בכלל : 1. חולשת שרירי הבטן בעיקר הרוחבי אך לא רק 2. יציבה 3. ריכוז שומן באזור זה 4. כל הסיבות יחד ממליץ שתתיעץ עם מאמן כושר מנוסה ותתיעץ עמו לגבי תכנית כוח. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה