תזונה נכונה ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/01/2018 | 21:28 | מאת: נועם

היי! אני בת 22, סובלת משחלות פוליציסטיות ויתר לחץ דם.. הבנתי שעיקר הבעיה זה המשקל.. אפשר בבקשה המלצה מה כדאי לשחלות פוליציסטיות ולהורדת לחץ דם מבחינת תזונה ופעילות גופנית.? אני בכל אופן קבעתי תור לדיאטנית אבל יש עוד זמן אז בינתיים לפחות.. תודה!!!

נועם שלום, עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי עצימות / תדירות של הפעילות הגופנית. בגדול חשוב להתחיל בהדרגה - פעילות אירובית כגון הליכה להתחיל כ 3 פעמים בשבוע למשך של כ 20 דקות תוך הקשבה לגוף. לגבי אימוני כוח בהחלט מומלץ אך כדאי לעשות זאת בצמוד למאמן כושר מוסמך , לפחות בשלבים הראשונים. לגבי תזונה לא ניתן להמליץ משהו ספציפי . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה