מתלבט... אשמח לעזרתכם

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/12/2017 | 19:08 | מאת: שועלסגול

אני גובה 1.85 שוקל בערך 93 קילו כרגע. אעדכן שהשתחררתי מהצבא ורזיתי המון. אני נכנסתי למשטר אימונים וכרגע רץ באזור ה3 פעמים בשבוע בערך 10 ק"מ כל ריצה. לאחרונה מתחיל קצת כאבי גב.. השאלה שלי היא אם 30 קמ בשבוע זה משהו מוגזם? או שזה סביר לחלוטין?

שלום, 30 ק"מ בשבוע בהחלט סביר , השאלה אם זה נעשה בהדרגה. ללא קשר כאבים יכולים לנבוע מסיבות רבות, חשוב שתתייעץ עם מאמן כושר מוסמך שיראה את סגנון ריצתך. בנוסף ממליץ להוסיף תרגילי כוח וגמישות לתכנית. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה