סטפפר לכבדים?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/11/2017 | 11:45 | מאת: דוד

האם קיים מיני סטפפר לבעלי משקל 115 קג. הבנתי שמרביתם עד 90--100 קג?

דוד שלום, מה זה מיני סטפר? איני מכיר. שלך קישור ואשמח לחזור אליך. בכל מקרה יש לשים לב להוראות יצרן בהצל אורי

24/11/2017 | 16:22 | מאת: דוד

https://www.google.co.il/search?q=%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99+%D7%A1%D7%98%D7%A4%D7%A8&num=100&newwindow=1&safe=off&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwinvo6ltNfXAhXDtBoKHfPJAXcQsAQITA&biw=1920&bih=959 העתק הדבק

דוד שלום, ראיתי המכשיר . אינני עובד עם סטפרים כאלו ולכן אינני יודע מה יכולת הנשיאה שלהם. אני מניח שברצונך לבצע פעילות גופנית לצורך הורדת משקל , בריאות ושיפור הכושר , חשוב להבין שמרבית אלו הרוכשים ציוד כושר ביתי מפסיקים להתאמן עליהם לאחר כ 3 חודשים ( מעל 95% מהרוכשים) . לכן ממליץ להצטרף לחדר כושר או למסגרת כלשהיא. כמובן שללא תכנית תזונה לא ניתן לרדת כלל במשקל בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה