חיזוק ושמירה על זוקפי גב ובטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/10/2017 | 19:41 | מאת: יריב סעדון

אני סובל מדי פעם מגב תחתון תפוס , אלו תרגילי גב ובטן עשויים לעזור ללא עומס מיותר על הגב , האם פלאנק ? כדור פזיו להרמת האגן למעלה? (קילוף הגב) תרגיל תליית ידיים על מתח והרמת רגלים לפנים ? תרגילים בעמידת שש ? אני שוקל עם לקנות כדור פזיו (פיטבול ) לחיזוק הגב והבטן השמח לעזרה תודה

יריב שלום, התרגילים שציינת בהחלט עשויים לעזור, אבל חשוב להקפיד על ביצוע נכון . לכן ממליץ שתתייעץ עם פיזיוטרפיסט או מאמן כושר מוסמך שיראה לך כיצד לבצע התרגילים בצורה נכונה ובכלל לראותך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה