רעד בברך, כאב וקנאקים ללא הטבה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/08/2017 | 05:10 | מאת: יפעת

שלום רב, ביתי בת 16 ומתאמנת בחדר כושר קבוע על בסיס של לפחות 4-6 פעמים בשבוע, לפחות 3 שנים( לפני כן התאמנה בענפי ספורט שונים). מתלוננת על כאבי ברך ימין , שממשיכים לרעד בברך ועד צורך בהפסקת התרגיל והאימון כולו- זה קורה בתרגילים שהברך באוויר- כגון: תרגילי בטן, לאנגיים, פלאנק כשנועלת את הברך. בצילום ברך- הכל תקין. הרופא ביקש ממנה לעשות תרגיל של הרמת רגל ישרה בשכיבה למעלה למטה בשני הרגליים *3 ביום. היא עושה את זה וללא הטבה. כמו כן חבשה הרגל בתחבושת מיוחדת תומכת ברך ומגיני בירכיים- שוב ללא הטבה. נשלחנו לפיזיותרפיה , אך התור רק בסוף נובמבר- עד אז מה עושים? היא מתוסכלת מאוד ולא יודעת מה לעשות. אנא עזרתך- מה זה יכול להיות? מה הפתרון בעינך?

יפעת שלום, לא בהתמחותי. ממליץ לחזור אל האורטופד לאבחון מעמיק יותר ( ct mri ) . פיזיוטרפיה בהחלט עשוייה להועיל, כדאי לנסות דרך הביטוח המשלים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה