האם משקלים גבוהים יעלו במסת השריר ברגליים?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/06/2017 | 23:03 | מאת: הילה

שלום לכולם :) שמי הילה כיום אני בת 22 מתאמנת כמספר חודשים וברצוני לדעת אם אני מעלה במשקלים אז אני מעלה גם במסה? אציין שיש לי תפריט לירידה במשקל כשהמטרה להגיע למשקל 48, מבנה הגוף שלי אגסי, כלומר צרה בבטן אך רחבה בירכיים. נ.ב חשוב לי להגיד שהנני מעוניינת להוריד מעט ממסת הרגליים וכמובן לא להעלות במסת הרגליים. תודה מראש :)

הילה שלום, בכדי להעלות מסת שריר יש להתייחס ל 3 פרמטרים : 1. תזונה במאזן קלורי חיובי וכמות חלבון תואמת 2. אימוני כוח במשקלים המאפשרים טווח חזרות בין 8 ל 15 3. מנוחות לפי תיאורך מטרתך היא הורדת הורדת משקל ולכן יש קושי בבחירת שתי מטרות מנוגדות ( העלאת מסה מול הורדת % שומן). הגדירי במדויק את מטרתך ובני את התכנית בהתאם. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה