התחלה של פעילות גופנית כולסטרול גבוהה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/05/2017 | 10:15 | מאת: איציק

בוקר טוב אני בן 36 רזה ולא מעשן לאחרונה התגלה לי כולסטרול וטרגיצלדים (שומן בדם) אינני עושה פעילות גופנית. נאמר לי להתחיל לעשות פעילות גופנית יום יום ולשפר את התזונה שלי. 1.במה זה מדובר פעילות גופנית הליכה של חצי שעה ביום זה מספיק? 2.תזונה נטולת שומן רווי מה זה אומר? איך מתחילים מכאן? אשמח לקבל טיפים

איציק שלום, אכן במחקרים רבים נראה שיפור בערכי הכולסטרול בעקבות פעילות גופנית. ההמלצה היא שבפעילות הגופנית ישולבו גם פעילויות אירוביות כגון הליכה / שחייה / רכיבה.... וגם תרגילי התנגדות (כוח). בלינק המצורף תחת כותרת "חדר כושר מקוון" תמצא מידע רב כיצד להתחיל , עיין בו, במידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. 2. בגדול שומן רווי מורכב מחומצות שומן שנוטות להיות מוצקות בטמפרטורת החדר והן אינן מומלצות לעומת חומצות שומן לא רוויות ( שמן זית...). ממליץ להתייעץ עם תזונאי/ת. http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה