מה לאכול אחרי אימון של שעתיים בחיטוב?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/05/2017 | 11:00 | מאת: עדן

אהלן, אז ככה מה לאכול אחרי אימון אירובי ושריר בחיטוב?? אתחיל ואומר שאני כרגע אוכל המון ירקות אחרי 1-2 פרוסות לחם קל כף טחינה ו200 גם חזה עוף . נאמר לי שלאכול ירקות אחרי אימון או לפני זה לא טוב ומזיק לחילוף חומרים . 1.האם זה נכון? 2. מה הכי מומלץ לאכול בתקופת חיטוב רצחנית?(אחרי האימון המדובר ) תודה רבה !!!

עדן שלום, חשוב להתייחס לסך כל התזונה ולא רק למה לאכול אחרי או לפני אימון ( לא מאד משמעותי) כל תשובה שתקבל לא תהיה מקצועית. עליך להתייעץ עם תזונאי/ת ספורט ולקבל תכנית תזונה מאוזנת התואמת את אימוניך ואורח חייך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה