קימור גב - כיצד ניתן לטפל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/05/2017 | 12:26 | מאת: ישראל

שלום ותודה מראש על התייחסותך אני סובל מכאבי גב תחתון בגלל שהגב מאד מקומר ודווקא ההליכות מחזקות את הכאב [אני הולך קבוע כשעה כל יום] מה ניתן לעשות כדי לשחרר שם את הכאב? ובכלל לגרום לגב לא להיות מקומר? והאם בעיקרון יש לעשות ואפשרי להכניס יותר את הבטן וכך לישר את הגב? אודה לך אם תוכל להסביר לי או להפנות אותי לאיזה אתר שמפרט על זה אגב אציין שאני עובד בהקלדה כך שרוב היום אני יושב... כנראה זה קשור.

ישראל שלום, חשוב להבין שכאבי גב יכולים לנבוע מסיבות רבות: מבנה, יציבה , תבניות תנועה, חולשה של קבוצות שרירים, קוצר של רקמות ... לפיכך חשוב מאד לאבחן את הסיבה במדויק ובהתאם לאבחון לבצע טיפול . בוודאי שישיבה ממושכת עלולה לתרום לכאבים. ממליץ שתתייעץ עם פיזיוטרפיסט באזור מגוריך, אינני חושב שתוכל לעשות זאת "אוןליין" ישנה חשיבות רבה לדינמיקה של הטיפול שלא קיימת באינטרנט. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה