תזונה נכונה להעלאת מסת שריר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/05/2017 | 06:39 | מאת: יניב

שלום אני מעוניין להתחיל להתאמן במכון כושר על מנת לעלות במשקל, מסת שריר ולהתרחב, והבנתי שהתזונה חשובה מאוד, אשמח לדעת מה עליי לאכול, לפני ואחרי אימון, כמה ארוחות, וכל מה שצריך לדעת בושא תזונה למכון כושר. חשוב לי לציין שאסור לי לאכול כמות חלבונים גדולה עקב השתלת כלייה.

יניב שלום, אכן העלאת מסת שריר מצריכה התייחסות לאימוני כוח ותזונה. גם ללא בעיית הכליות שציינת , ההמלצה היא להתייעץ עם תזונאי/ת ספורט. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה