אימוני אתלטיקה לילדים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/08/2001 | 20:07 | מאת: עמיר

שלום רב אני מבקש לדעת אם אימונים מקצועיים באתלטיקה לילדות בגיל 9 עלולים לגרום נזק כלשהו לגוף ולצמיחה. כמו כן האם גלישת רוח [בים] גם גורמת לאיזושהי הפרעה בצמיחה. תודה, עמיר

14/08/2001 | 20:10 | מאת: אדי מלמד

עמיר, אני מאמן ספורטאים אולימפיים בגלשני רוח כגון גל פרידמן וטל מצ'ורו, מחשיבה אישית אני חושב שיכולים להיווצר ו/או לא : 1. פגיעה בעצמות ושחיקת סחוסים. 2. יצירת פלג גוף עליון וכתפיים נוטות קדימה וכעין נפולות. 3. בעיות עור !!! פשוט יש עליכם לבדוק שלא יווצרו מצבים כאלה ע"י שימת לב כיום ישנם מאמנים מקצועיים ביותר העושים עבודתם נאמנה ובטוחני שתהיה השגחה מתאימה בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה