אימון על בסיס משקל גוף

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/03/2017 | 17:51 | מאת: יריב סעדון

אני מתאמן בבית ומשלב אימון ארובי 10 דקות לפחות באופן אינטנסיבי בעצימות גובהה (דופק 75-80 מהמקסימלי) ואימון כוח שבנוי ממתח , מקבילים ,שכיבות סמיכה וסקוואט (תרגיל הסקוואט אני מבצע כחלק מארובי ) האם אתה ממליץ לשלב ארובי ואנארובי והאם תרגלים אלה מומלצים לשם אימון כוח במסגרת ביתית או בחוץ... תודה מקרב לב יריב

יריב שלום. התכנית שאתה עושה בהחלט מומלצת. מעדיף שהסקווט יהיה כתרגיל כוח ולא אירובי ללא קשר חשוב להגדיר מטרות ולכוון את תכנית האימון בהתאם. החסר בתכנית כרגע הוא משל האימון האירובי . לא ציינת את תדירות האימונים. פרט ואשמח לחזור אליך בהצלחה אורי

14/03/2017 | 18:36 | מאת: יריב סעדון

אימון ארובי בדופק 140-160 אני בודק מיד אחרי האימון עם מד סטורציה ודופק על האצבע , אני בן 44 ומבצע 3 פעמים בשבוע אימון ארובי של 10-12 דקות ( כול מחזור אימון 40 שניות ו 15 שניות מנוחה סה"כ 10 -12 מחזורי אימון ) , אני מבצע דילגית ,סקאווט עם גומית כוח, ג'אמפינג ג'קס, מאונטיין קליימבר, סמוך קום, קפיצות לאנג' זה בערך לאחר מכן נח 3 דקות ומתחיל תרגילי כוח והם מתח ,שכיבות סמיכה במספר פוזציות (יהלום, רחב ,רגיל , פייק) ועובר למקבילים אם נשאר לי עוד כוח אני מוסיף סט לרגלים עם גומיה קשה כמו סקוואט ... תודה מקרב ליבי

יריב שלום, נראה שאתה אוהב את התכנית הזו ובסך הכול הי א טובה , ממליץ לשנות מעט את הסדר והמיקודים: ממליץ להפריד את האירובי ( דלגית מאונטיין...גאמפינג... סמוך..קפיצות לאנג) מהסקווט. את הסקווט לחבר עם תרגילי הכוח. לגבי הכוח ממליץ על פוזציה אחת לתקופה בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה