איך מורידים את ה"אוזניים" בירכיים, לא הולך לי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/01/2017 | 12:10 | מאת: מאיה

שלום, אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע אימוני כח הרבה עבודה על ישבן ורגליים וכמובן בטן. ו2 בשבוע בשיעור עיצוב בסטודיו. אך אני מרגישה שאני מפתחת שרירים והרגליים מתחטבות אך האוזניים לא יורדות,, מה אפשר לעשות, לא יכולה לרוץ או לקפוץ הרבה בגלל שחיקת סחוס.. מיואשת , עושה הרבה ספורט ולא רואה שם תוצאות

מאיה שלום, אם הבנתי נכון , מטרתך היא הורדת % שומן . בכדי לעשות זאת עלייך להיות בגרעון קלורי, לא ציינת אם את בתכנית תזונה, האם את מבצעת תכנית תזונה ? פרטי יותר ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

11/01/2017 | 17:35 | מאת: מאיה

יש לי תפריט תזונה של 1700 קלוריות שהרכיב לי מאמן כושר. שכן אני בונה גם מסת שריר, השאלה מה עדיף כי הבנתי שמסת שריר צריך להיות מאזן חיובי ולהוריד שומן צריך שלילי, מה לעשות ?

11/01/2017 | 17:42 | מאת: מאיה

אני בת 34 גובה 171 שוקלת 67 , היקפיי: מותן עליונה 73 , בטן 80, מותן תחתונה 85 אגן 95

מאיה שלום, אכן כאשר המטרה היא העלאת מסה יש להיות במאזן קלורי חיובי וההפך כאשר רוצים להוריד % שומן יש להיות בגרעון קלורי. לשאלתך מה עושים? צריך להגדיר מטרה במדויק, אם רצונך להפחית % שומן אין מנוס מגרעון קלורי - לעשות זאת תקופה ולאחר מכן לעבור לתקופת עיצוב ( העלאת מסה) במאזן קלורי חיובי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה