כפיפות בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/08/2001 | 10:15 | מאת: סיון

שלום...... קראתי בעיתון כלשהו על סוגים של כפיפות בטן וניסתי לבצע סוג אחד לחיטוב הבטן, ומה שהכתבה בעיתון אומרת זה שצריך לשכב על הרצפה כשאחת מרגליי פשוטה לפנים ואילו השנייה מורמת ישר ככל האפשר כלפי מעלה ואני אמורה לעלות לכיוון הרגל המונפת כלפי מעלה כשאני מותחת את שתי הידיים עד כמה שאפשר אבל הבעייה היא כשאני מרימה את אחת הרגליים ומותחת את הידיים הרגל שלי מתחילה לרעוד, למה? בתודה מראש,סיון

11/08/2001 | 11:44 | מאת: אדי מלמד

סיוון, שרירי בטנך אינם רגילים מצד אחד לעומס גבוה - נקודתי באיזור ספציפי על כן רעדו שרירייך. כאשר גופך מכופף כעין אולר וסגור אוטומטית שרירי הבטן מכווצים ואין להם טווח תנועה . בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה