פיקה חופשית בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

08/04/2015 | 14:38 | מאת: זהורית

לפני מספר שנים נפלתי על הברך. ובבדיקה שערך מצא שהפיקה חופשיה . מאז אין לי כאבים בברך מלבד .שאני לא יכולה לעמוד על הברכים רק אז כואב לי. שאלתי היא כזאת אני מעונינת להתחיל לעשות ספינינג האם זה יכול להזיק לברך שלי או אולי להפך להואיל. מבחינת ספורט אני רוקדת פעמים בשבוע זומבה .

חבלה ישירה לברך יכולה להוביל למספר פגיעות כולל פגיעה רצועתית גרמית וסחוסית . על פניו נראה כי נפגעת במייצבי הפיקה שכוללים רצועות מבנה גרמי ושרירים. קשה לדעת בדיוק איזה חלק נפגע לפי הפניה שלך , לרוב פעילות גופנית מועילה במידה ואין היא גורמת לכאבים. במידה ויש כאבים ממליץ לפנות לאורטופד לבירור מקורם. ספינינג ואופנים הן פעילויות ספורטיביות מבורכות ומומלצות לרוב- הן ללב ריאה והן לחיזוק שרירי הגפיים התחתונות. בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך