כאב בצד מדיאלי של הברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

06/12/2020 | 16:51 | מאת: עדי

שלום ד׳ר לפני פחות משנתיים עברתי שחזור ACL. רציתי בבקשה לדעת האם קרע במניסקוס לטרלי יכול לגרום לכאב בצד המדייאלי של הברך ? זה כאב שמורגש בימים האחרונים,ומתגבר כאשר אני לוחצת על המקום. יכול להיות שיש קשר בין הדברים?!

ערב טוב במקרה של קרע במניסקוס החיצוני לרוב הסימפטומים יהיו ממוקמים בצד החיצוני של הברך . אך לאחר קרע רצועה צולבת יחסיתמנפוצנ פגיעה מדיאלית במניסקוס או פגיעה סחוסית . שתי פגיעות אלו בוסף למתיחה של MCL יכולות לגרום לכאב בצד הפנימי ( מדיאלי ) של הברך. בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים ניתוחים ארטרוסקופיים וורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפת מפרקים ברך וירך , המרכז הרפואי תל אביב

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך