תוצאות מיפוי עצמות ברך ימין

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

31/01/2020 | 08:41 | מאת: ליאור מנחם

היי יש לי כאבים בברך ימין בעת כיפוף הברך ,ריצות ,קפיצות ,ירידה במדרגות שלום אני עשיתי מיפוי עצמות בשל כאב בברך ימין ובתוצאות כתוב כך : תוצאות : בבדיקה סטאטית מוקדמת- Blood pool- מוגבר מוקדי באספקט הקידמי של ברך ימין בבדיקה סטאטית מאוחרת- קליטה מעט מוגברת דיפוזית בברך ימין,בולטת יותר בפטלה אין לראות קליטה םתולוגית בשאר השלד כליות בגוגל ומיקום תקין סיכום : היפרמיה וקליטה מוגברת בברך ימין רציתי לדעת מה ניתן להסיק מין תוצאות אלו

בוקר טוב ישנה מעט קליטה בפיקה מה שיכול להעיד על פגיעה סחוסית באזור , אך יתכן ולבדיקה אין שום משמעות קלינית ממליץ בדיקת אורטופד מומחה ברך או ספורט בשאלה מה מקור הכאב . מהלך נכון של בירור כרב בברך כולל ראיון המטופל ובדיקה גופנית , במירב המקרים לא צריך הדמייה נוספת בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך