כאבים בברך לבן שלי החייל

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

11/01/2020 | 12:16 | מאת: דוד

שלום. הבן שלי התחיל טירונות ליחידה נבחרת לפני שבוע והתחיל לו כאבים בברך. שם לא מתייחסים לו כל כך ונתנו לו RadianB . קנינו לו וולטרן וגרב אלסטי, שקצת מקלים על הכאב. הכאב במיוחד בערב. בצבא אמרו לו לא ללכת לביקור רופאים אלה רק במרפאה של הבסיס שזה נראה מוזר... מה אני יכול לעשות ? אולי משחה אנטיביוטית ? או אנטי דלקתי ? ואל מה אתה ממליץ ? תודה מראש דייב ( אבא דואג )

כאבים בברכיים בתחילת השרות הצבאי במיוחד בטירונות מאד נפוץ קשה לדעת על פי התיאור שלך מה הבעיה אך מאמצים חדשים מלווה בנעליים חדשות עם משקלים יכולים לגרום לכאבים בברכיים , אל יתכן כי הגורם הוא שונה מדלקת או עומס יתר . חשוב במידה והכאב אינו חולף לפנות לאורטופד לבדיקה בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך ויר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך