כאב במפרק הירך , רגל ומשפעה ימנית

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

24/11/2019 | 23:30 | מאת: מרינה סידראק

שלום אני בת 23 מזה כ 5 חודשים אני סובלת מכאב באזור פרק הירך כאילו אני מרגישה שהוא כואב לי מבפנים. הכאב מוםעי גם באזור המפשעה ובאזור הרגל. הייתי אצל אורטופד שאמר שיש לי דלקת בגיד, הרופא רשם לי ארקוקסיה . נתלתי את התרופה ללא שום שיפור. יש לציין שהכאב מופיע גם במונחה וגם כאשר אני עושה מאמץ.בימים האחרונים התגבר הכאב והתחיל להופיע כאשר אני עולה במדרגות. בתקופה הזאת גם קשה לי להיות בחוץככל שיש קור הכאב מתגבר. הכאב מאוד מפריע לי ופוגע לי ברמת החיים. השאלה היא האם כדאי לקבל זריקה בתוך המםר עצמו שתעזור לדלקת ותפחית את הכאב ? האם יש דבר כזה ? ומי יכול להזריק לי , צריך אורטופוד או רופא ממוחה לכאב ?

נשמע שלפני איזה שהוא התערבות טיפולית כדאי להשלים הבירור המלא והשגת אבחנה מדויקת. ממליץ בדיקה עי מומחה במפרקי ירכיים וספורט להשלים צילומי אגן וfrog ולשקול הדמייה מתקדמת על פי צורך בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך