נפיחות וכאב בברך שמאל

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

22/08/2019 | 21:30 | מאת: אביבה

שלום, בחודש האחרון הופיעה נפיחות בחלק התחתון החיצוני של ברך שמאל. נפיחות קלה וכאב בלחיצה או בתנועות מאוד מסוימות ישנו כאב חד. אנני יכולה לישון על צד שמאל. האם זה יכול לעבור לבד? האם תוכל להגיד במה מדובר? תודה רבה

נפיחות סביב הברך יכול לנבוע ממספר רב של גורמים . הנפיחות יכולה להיות כתוצאה מנוזל בתוך המפרק , נוזל בתת עור , שטף דם בגין חבלה או פגיעה בכלי דם , ועוד גורמים נוספים כגון בצקת של הרקמה , ציסטה ממקור כל שהוא ואף גידולים מסוגים שונים ממליץ פניה לאורטופד מומחה על מנת להגיע לאבחנה הנכונה אשמח לעזור בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך