קיבלתי הרגע את פיענוח mri ואין לי מושג מה זה אומר

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

06/08/2019 | 11:48 | מאת: ניסים

קבלתי הרגע תוצאות בדיקת mri ורשום: שבר רחב של המיננציה הטיביאלית עם מעורבות הטיביאל פלטו החיצונית ללא תזוזה משנית. עדין נצפה שבר ובצקת לשדית מוח עצם וסובכונדרלית.

תשובת ה mri מראה על שבר ללא תזוזה , חשוב מאד לוודא כי התשובה אכן תואמת את הבדיקה יש צורך להיכנס למשטר פיסיוטרפיה , שימור מסת השריר לאחר מכן יש להתחיל טווחים ונשיאת משקל ממליץ להיפגש עם מומחה ברך עם תוצאות ה mri ומעקב . בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך