שחיקת סחוסים..........

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

27/07/2019 | 17:21 | מאת: גלי

שלום. לאיזה גורם עלי לפנות כדי לדעת אם יש לי שחיקת סחוסים? ב. האם יש תרגילים ביתיים שניתן לעשות למי שסובל משחיקת סחוס? יש לי משקולות לרגליים.

אחהצ טובים שכיחות שחיקת סחוס עולה עם הגיל, ובגיל המבוגר לרוב האוכלוסיה יש אמה כזאת או אחרת של שחיקת סחוס. מה שחשוב זה האם יש כאבים וסימפטומים של שחיקת סחוס כגון כאב נוקשות מגבלת טווחים ויריקות . ממליצה בדיקת אורטופד מומחה . לפני כן כדאי להשלים צילום רנטגן . בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך