mri ברך שמאל אשמח לקבל את חוות דעתך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

01/06/2019 | 19:38 | מאת: שמחה

המלצת המומחה לטיפול בברך עקב הממצאים בבדיקה רק לציין שאני בת 64 מוחלפת ברך ימין ומלפני שנה החלו כאבים ברגל שמאל אשמח לשמוע אם מומלץ לבצע החלפת ברך או טיפול אחר

01/06/2019 | 19:41 | מאת: שמחה

המלצת המומחה לטיפול בברך עקב הממצאים בבדיקה רק לציין שאני בת 64 מוחלפת ברך ימין ומלפני שנה החלו כאבים ברגל שמאל אשמח לשמוע אם מומלץ לבצע החלפת ברך או טיפול אחר

אחהצ טובים וחג שמח על מנת להחליט על טיפול אני צריך לראות את ההדמיה והרבה יותר חשוב זה לדבר איתך ולבדוק אותך . ההחלטה מה הטיפול המתאים צריכה להתקבל ביחד לאחר דיון ביתרונות וחסרונות של כל טיפול . אשמח לראות אותך ולהתרשם והציע טיפול תואם . בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך