הסבר לגבי אמ אי אר הדרכה הכוונה ועזרה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

11/04/2019 | 23:02 | מאת: מיכאלה

שלום.בת 60.שנה וחצי עם כאבים בפרק ירך שמאל.ללא אבחון ברור.שחיקת סחוס בדרגה 2. עשיתי אמאיאר ואלו התוצאות : אוסטיאפיטים קטנים בראש הפמור הרנייטשן פיט משמאל נוזל בכמות קטנה בפרק בירך שמאל. שאלתי : ממה הכאבים ואייך מתקדמים .למי פונים ? מהן האפשרויות ריפוי ? יש לציין שיש לי קרוהן קל..האם יש קשר.תודה רבה מראש.

כאבים המפרק הירך יכולים לנבוע ממספר גורמים כולל שינויים ניווניים , קרע של לברום , וכאבים מחוץ למפרק. ממליץ בדיקת אורטופד מומחה מפרקים לקביעת הסיבה והטיפול בהתאם . יש לציין כי ישנם מצבים בהם השינויים הניווניים בmri מתונים אבל הכאבים חמורים . בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך