פגיעה במינסקוס ברך שמאל

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

10/03/2019 | 08:31 | מאת: עידן

לפני כשלושה שבועות נפגעתי בברך בעקבות כיפוף יתר של הברך. הרגשתי כאב של שניה והמשכתי כרגיל. אחרי כמה שעות כבר היה לי קשה לדרוך על רגל שמאל. ביקרתי אצל אורטופד ועשיתי us בברך והתוצאה היא פגיעה במיניסקוס. (מצ”ב התוצאות) הכאבים כבר חלפו אבל מידי פעם אני מרגיש סוג של מתח מאחורי הברך.

בוקר טוב הפגיעה שלך אכן מתאימה לפגיעה מניסקיאלית , אך בדיקת הבחירה לפגיעה מסוג זה היא MRI. לגבי מה לעשות יש צורך בבדיקה מעמיקה ומעבר על הmri. הטיפול כולל פיסיוטרפיה וכן או לא התערבות ניתוחית . לחץ באספקט אחורי של הברך תואם הפגיעה. ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך