כאבים מעל שנה..עדיין לא מזוהים

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

20/02/2019 | 14:12 | מאת: מיקי

שלום רב !! בת 62 לפני שנה התחילו כאבים גם בגב תחתון שמאלי(אזור עצם העצה+כסל) וגם בפרק ירך שמאל. באמאיאר יש שחיקה בדרגה 2 .עדיין אין לרופאים תשובות ברורות ( תסמונת הצביטה שחיקה...או דלקת בסקרום) מה ממליץ לי לעשות ???

צהריים טובים הדבר הראשון שיש לעשות זה להבחין האם הכאב נובע מהגב או ממפרק הירך . לאחר מכן בהתאם לאבחנה ניתן להמליץ על טיפול . ממליץ בדיקת אורטופד מומחה בתחום מפרק הירך להמשך טיפול. בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך