שבר עם בצקות בברך השמאלית

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

07/02/2019 | 23:23 | מאת: מקסים

שלום ליפני כמה שלוש חודשים נפלתי על הברך עשיתי mri והתשובה הייתה :קו שבר זעיר תת-קורטיקלי באספקט הקדמי של הקונדיל הפמורלי המדיאלי עם מעט בצקת גרמית קלה באזור. יש לי כמה שאלות 1) למה השבר לא עבר אחרי 3 חודשים? 2) מה הטיפול? 3) איך אוכל להפחית את הכאבים ללא כדורים? 4) הברך כואבת בהרבה יותר ממה שהיא כאבה ולא רק באזור השבר האם השבר מתרחב או משהו כזה?

בוקר טוב הפגיעה בברך המתוארת בו ישנו שבר בקונדיל מראה על כמות אנרגיה גדולה שפגעה בברך . לעיתים השבר יכול לזוז או להתלוות אליו נזק סחוסי . המשך כאבים לאחר 4 חודשים מהחבלה מצריך השלמת בירור המתחיל בבדיקת אורטופד מומחה ( ברך / ספורט) ולעיתים יש צורך בmri חוזר . בינתיים ממליץ לעלות על אופני כושר בעומס נמוך , 20-30 ד ליום . בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

08/02/2019 | 12:44 | מאת: מקסים

זה כבר החודש הרביעי ויש לי כמו קליקים חזקים בפיקה הרופא אמר שאין מה לעשות עם זה..

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך