ברך ימין כאבים הפיקה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

21/11/2018 | 01:47 | מאת: אלעזר

אני נפלתי ויש לי כאבים בפיקה ברגל הימנית וגם התנפח לי קצת איך אני יכול להרגיע את הכאב כי אני רוצה לחזור לפעילות תודה רבה ולילה טוב

בוקר טוב חבלה לברך כואבת מאד אך המידה ולא נוצר נזק משמעותי כגון שבר או אחר הכאב נסוג יחסית מהר וגם התפקוד חוזר מהר מאד במידה והסימפטומים נמשכים -הכאב קושי בדריכה וטווחים מוגבלים , אזי נזקקים לבדיקת אורטופד בינתיים ניתן לקחת משככי כאבי , קומפרסים קרים ומנוחה . בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך