כאבים בברך וזריקת קורטיזון

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

30/10/2018 | 23:28 | מאת: אבנר

אני בן 69. עוסק בפעילות גופנית,בין היתר הליכה על מסילה בחדר כושר או בחוץ. לאחר מספר דקות של פעילות, אני מרגיש כאב בברך ימין בצד החיצוני. צילום ואולטרסאונד תקינים. מה יכולה להיות הסיבה לערבים? האורטופד ממליץ על זריקת קורטיזון. נא התייחסותכם. תודה

צהריים טובים לכאב בצידה החיצונית של הברך יכול להיות מספר רב של גורמים מפגיעה סחוסית או מניסקוס בתוך המפרק , דרך פגיעה ברקמה רכה סביב המפרק כמו פגיעה דלקת ברצועה או גיד ולבסוף יכול להיות גם כאב מוקרן מהגב או הירך המקורבת. יתכן וזריקת הקורטיזון זה הטיפול הנכון אך לדעתי כדאי להשלים הבירור קודם , עי בדיקה והדמיה מתקדמת כ mri בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך