ניתוח ברצועה הצולבת acl

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

10/07/2018 | 08:54 | מאת: עידן

שלום, בחודש הבא אני עובר ניתוח ברך ברצועה הצולבת. השאלה אם כעבור חודש אפשרי להכנס לבריכה ומתי מורידים את התפרים?

שלום כניסה למים כחודש לאחר ניתוח לרוב מומלצת, כחלק מטיפול פיסיוטרפי והורדת כאב . תפרים זה תלוי במנתח לעיתים אין צורך בתפרים חיצוניים , לרוב בתפרים חיצוניים הסרה אחרי 10-14 יום בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך