קרע חלקי ב-acl דרכי טיפול

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

07/02/2018 | 11:51 | מאת: אמנון

דר' שלום נפגעתי במשחק כדורגל ואובחנתי עם קרע חלקי ב-acl. ישנה חוסר יציבות קלה אך קושי בישור הברך (חוסר של כ-12 מעלות). אינני ספורטאי מקצועי אך אוהב ספורט ,נבדקתי ע"י אורטופד שאמר אם אני לא משחק כדורגל מקצועי אין צורך לשחזר אך המליץ בתקופה הקרובה על טיפול שמרני עם שימוש בסד צירים לברך. אודה על חוות דעתך.

שיחזור תלוי בגיל תפקוד וציפיות חסר יישור אכן בעייתי ,עניין הטווח הלא מלא מצריך התייחסות נפרדת . ממליץ בדיקה ודיון מעמיק לגבי אופציות טיפוליות ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך